Do dnešní půlnoci mimořádné slevy až -55%

ATYPICKÝ ROZMĚR ZA STEJNOU CENU JAKO TYPIZOVANÝ? ANO!

Výroba atypických rozměrů matrací není v dnešní době problém a zabývá se jí mnoho výrobců matrací, bez potíží zakoupíte i lamelové rošty netradičních rozměrů. V mnoha případech si však připlatíte. To ale neplatí u všech výrobců. Stačí si vybrat matraci z dostupné nabídky a tu Vám zhotoví na požadovaný rozměr a bez příplatku. Klidně i rozměry 80 x 195 cm, 134 x 187 cm.


U české společnosti Grossmann-matrace si můžete vybrat z bohaté nabídky všech druhů zdravotních matrací,antibakteriálníchlatexovýchPUR a sendvičových, matrací ze studené pěnypružinových či viscoelastických matrací. Objednávat můžete přes internetový eshop Grossmann matrace nebo můžete navštívit osobně některou z prodejen v Opavě, Ostravě, Brně, Praze i v Pardubicích, kde si matraci i vyzkoušíte.

Přinášíme vám několik tipů z naší nabídky matrací:

Matrace Ergoflex Pur má třívrstvou konstrukci splňující náročné požadavky na klidný a hodnotný spánek. Matraci tvoří dvě profilované desky z vysoce kvalitní pěny, které jsou doplněny ještě o třetí mezivrstvu. Obě vrchní vrstvy mají odlišnou tuhost, matraci můžete dle libosti otáčet. Matrace je opatřena potahem z Aloe Vera.


Matrace Donau HR vyrobená z kvalitních studených pěn. Ložná plocha je profilována kombinací masážních nopků, během spánku dochází k jemné masáži uvolňující přetížené svalstvo a poskytuje ideální podporu celému tělu. Matrace je rovněž s potahem z Aloe Vera.


Matrace Visco Ortopedic je složená z viscoelastické pěny (modrá strana), která vyniká výraznou prodyšností a tvarovou stálostí. Zelená strana je vyrobena ze studené pěny, o vysoké objemové hmotnosti. Tato pěna si zachovává vynikající ortopedické vlastnosti a vysokou užitnou hodnotu po velmi dlouhou dobu. I tady je potah z Aloe Vera samozřejmostí.


Latexová matrace Jana je složená z jádra z kvalitní studené pěny a po stranách ze 100 % latexu. Matrace z latexu je pružná a tvarově stálá, latex se po stlačení vrací zpět do původního stavu. Matrace má také delší životnost. Tato matrace je opatřena antibakteriálním potahem Tencel.

Latexovo-taštičková matrace Tamara Latex je vysoce ortopedická. Tato luxusní matrace je tvořena jádrem ze sedmizónových taštičkových pružin a vrstvy 100% latexové pěny na ložné ploše zaručující dokonalé ortopedické vlastnosti matrace. V matraci dochází ke správné cirkulaci vzduchu a odvodu vlhkosti. Zaručuje ty nejlepší hygienické podmínky. Matrace je opatřena potahem Silver, ve kterém jsou napuštěny nanočástice stříbra.

U matrací od českého výrobce Grossmann matrace máte záruku nízkých cen, vysoké kvality a matrace atypických rozměrů bez poplatku, za stejnou cenu jako matrace klasických rozměrů. Pro kompletní nabídku matrací a více informací zavítejte do eshopu Grossmann matrace.