Prodejna v Ostravě je v Pátek 19.4. zavřena. E-shop plně v provozu.

POSTELE Z PŘÍRODNÍHO DŘEVA ZA SKVĚLÉ CENY

Samotná postel je středobodem každé ložnice. V posteli trávíme během spánku podstatnou část života, proto je dobré spát na kvalitní posteli. Dobře vyspaný člověk je odpočinutý a může podávat co nejlepší výkony.


Tím nejlepším na trhu jsou jednoznačně postele z přírodního dřeva neboli masivu. Mají sice vyšší pořizovací cenu oproti obyčejným laminátovým postelím, ale zase vám bude odměnou kvalita a pevnost přírodního dřeva, které vydrží po mnoho let ve stále stejném stavu. A je zdravotně nezávadné. Masivní dřevo je možné namořit do různých druhů odstínů, nebo můžete zvolit přírodní odstín dřeva. Záleží jen na vašem vkusu.

Výrobcem postelí z přírodního dřeva je i česká společnost Grossmann matrace. Postele vyrábějí z cenově výhodné borovice nebo i ten nejkvalitnější bukový masiv. V nabídce najdete manželské postele standardních rozměrů 180 x 200 cm a 160 x 200 cm i jednolůžka 90 x 200cm. A protože se jedná o přímého výrobce, postel vám upraví podle přání a vyrobí i další doplňky jako jsou noční stolky a komody přesně dle požadavků zákazníka. Postele Grossmann jsou ošetřeny ekologickým lakem a jsou tak zdravotně nezávadné. Ceny postelí jsou navíc více než příjemné a jistě vás potěší i to, že společnost poskytuje na svůj sortiment dopravu zdarma po celé ČR. Postel si tak můžete objednat z pohodlí domova nebo navštívit některou z prodejen v Opavě, Praze, Brně, Ostravě i v Pardubicích. A na konkrétní nabídku postelí Grossmann se teď podíváme.



Jednolůžka z přírodního dřeva

Jednolůžko BÁRA z masivu borovice mořené na ořech  

Jednolůžko LADA z borovicového masivu       

Manželské postele z přírodního dřeva         

Postel BÁRA z masivu borovice v přírodním odstínu

Postel HANA mořená do odstínu ořechu z masivu borovice

Postel LADA z bukového masivu v přírodním odstínu

Postel OSKAR v bílé barvě z bukového masivu



Uvedené postele a další jsou v nabídce internetového eshopu Grossmann matrace, kde najdete vysokou kvalitu za přijatelné ceny.