CHYTŘE ZAŘÍZENÁ LOŽNICE PRO ZDRAVÝ SPÁNEK

Grossmann matrace je český výrobce a prodejce zdravotních matrací a dalšího ložnicového sortimentu s dlouholetou tradicí. Sortiment je natolik široký, že si jistě každý z vás vybere tu matraci, která vám bude maximálně vyhovovat. V nabídce jsou tyto matrace: PUR a sendvičovéviscoelasticképružinovélatexovéantibakteriální matrace i matrace ze studené pěny a matrace pro děti

Vydatný a kvalitní spánek dělá s člověkem divy. Nejenže jím můžete předcházet řadě nemocí, ale dostatek spánku má význam i na náš psychický stav a je základem úspěšného dne. Abyste zdravě spali, stačí si pořídit kvalitní zdravotní matraci, lamelový rošt a třeba i dřevěnou postel. Pokud máte problém se zorientovat nabídce mnohých výrobců, zkuste společnost Grossmann matrace, kde si můžete pro spokojený a kvalitní spánek vybrat vše na jednom místě. Navíc celý komplet postel, rošt a matraci pořídíte i výhodně a ušetříte nějaké ty peníze. V každé skupině je k dostání hned několik modelů o různé tuhosti a v různých cenových relacích tak, aby byly matrace dostupné pro všechny z vás. Velkou výhodou je možnost nechat si vyrobit matraci atypických rozměrů na míru, a to bez příplatku.



Aby vám matrace složila, co nejlépe, měli byste si pořídit také rošt. V současné době jsou nejlepším řešením lamelové rošty. Ty lze pořídit jako pevné nebo polohovatelné. Vždy se u výrobce informujte, na jaký rošt je vámi vybraná matrace vhodná. Lamelové rošty v kombinaci se zdravotní matrací zaručují optimální vytvarování, prodlužují životnost matrace a podporují odvětrání matrací.

Nejen rošt a matrace mají vliv na kvalitu spánku, ale i samotná postel, kde je podstatný její rám. Společnost Grossmann matrace má ve svém portfoliu i vysoce kvalitní postele z masivu buk a borovice, které jsou tím nejlepším pro vás. Masivní dřevo je vždy tím správným materiálem do ložnice, neboť je zdravotně nezávadné, trvanlivé, pevné a kvalitní.
 

Postelové komplety za výhodnou cenu

Výrobce zdravotních matrací a produktů pro zdravý spánek si uvědomuje, jak je důležité věnovat pozornost výběru zmíněných a nepostradatelných předmětů do ložnice, a proto vám nabízí výhodné postelové komplety, jež zahrnují oblíbené matrace, rošty i postele z masivu. Můžete si tak pořídit postelový set jako celek za mnohem výhodnější cenu, než byste jednotlivé části pořídili zvlášť.

V nabídce najdete třeba set s manželskou postelí LADA 180x200 cm z masivu přírodní borovice. K posteli je matrace z paměťové pěny VISCO THERMO a pevný lamelový rošt ze smrku.

Další set obsahuje manželskou postel (180x200) HANA z masivu borovice, která je mořená na ořech. Postel je dodávána včetně dvou matrací VISCO MEMORY z paměťové pěny a dvou laťkových roštů z masivu smrku.

Z masivu buku je například manželská postel RELAX v kompletu s pěnovými matracemi RELAX TWIN a dvěma lamelovými rošty z buku.

Pro lepší pocit během spánku lze u společnosti Grossmann matrace zakoupit chránič matrací i anatomický polštář a další výrobky určené pro zdravý spánek. Chránič nejenže ochraňuje matraci před zbytečným poškozením a zašpiněním, ale zvyšuje také komfort při spaní. Anatomické polštáře zajišťují ideální oporu pro hlavu a díky specifickému tvaru mají také relaxační vliv na krční a šíjové svaly.

Jistě vás také potěší, že společnost Grossmann matrace poskytuje na celý svůj sortiment dopravu zdarma po celé ČR. Kompletní nabídku a informace o aktuálních cenách najdete na eshopu Grossmann matrace.