JAKÉ MATRACE S ROZMĚRY 160 X 200 CM A ZA NEJLEPŠÍ CENY DNES SEŽENETE?

Při koupi nejen matrace, ale i ostatních věcí je vždycky lepší nakupovat přímo od výrobce. Neboť tak máte záruku nejnižších cen na trhu. A jedním z dlouholetých výrobců a zárověň prodejců zdravotních matrací je i česká společnost Grossmann matrace. V jejich nabídce najdete všechny druhy zdravotních matrací jako jsou antibakteriálnílatexovéPUR a sendvičové, matrace ze studené pěnypružinové i viscoelastické matrace. Dále se společnost zabývá výrobou chráničů matrací, anatomických polštářů, lamelových roštů, ložnicového nábytku z masivu a dalších produktů pro zdravý spánek. Matrace jsou vyráběny jak ve standardních rozměrech, tak Vám zhotoví matraci i na míru či atypických rozměrů bez poplatku.

Grossmann matrace mají v nabídce tyto matrace o rozměru 160 x 200 cm:

Luxusní zdravotní matrace COMFORTA PUR je vyrobena ze značkové německé pěny, která zajišťuje velmi dobrou cirkulaci vzduchu okolo těla a odvádí vlhkost. Matrace má střední tuhost a je také oboustranná, díky tomu ji můžete pravidelně otáčet, což prodlouží zároveň životnost matrace. Součástí matrace je potah z Aloe Vera.

Sendvičová matrace DONAU PUR je vyrobena z kvalitních komfortních pěn. Skládá se 3 cm vysoké elastické pěny (modrá), 4,5 cm vysoké komfortní pěny, 4 cm vlny komfortní pěny, 4,5 vysoké komfortní pěny a 3 cm vysoké elastické pěny (oranžová). Každá strana má jinou tuhost. Ložná plocha je profilována masážními nopky pomáhající uvolnit svalstvo. Matrace disponuje potahem z Aloe Vera.

Ortopedická zdravotní matrace NELA HR je vyrobena z 16 cm vysoké studené pěny, která dosahuje vysokých ortopedických vlastností. Vzduchové kanálky umožňují větrání, a tím se zamezuje usazování roztočů a plísní. Matrace je opatřena také potahem z Aloe Vera.

Sendvičová matrace VISCO THERMO je složená z 4 cm vrstvy 7 zónové viscoelastické pěny (oranžová strana) a 10 cm vrstvy plně flexibilní pěny s odlišnou tvrdostí (šedá strana). Ložná plocha matrace je profilována masážními nopky, které poskytují bodové promasírování pokožky. I tato matrace disponuje potahem z Aloe Vera.

Antialergická matrace SÁRA je kombinací elastické studené pěny a antialergické pěny SANITIZED ze Švýcarska zabraňující tvorbě alergenů. Matrace má také ergonomické zónování, takže poskytne vašemu tělu dostatečnou oporu. Nechybí ani potah z Aloe Vera.

Pokud Vás uvedené matrace o rozměru 160 x 200 cm zaujaly či chcete shlédnout celou nabídku dostupných matrací přejděte na stránky eshopu Grossmann matrace. Nebo si je přijďte osobně vyzkoušet do některé z prodejen.