MATRACE A POLŠTÁŘE S CHLADIVÝM EFEKTEM – KLIDNÉ SPANÍ I BĚHEM HORKÝCH LETNÍCH DNŮ

Tropické letní noci představují pro mnoho lidí noční můru. Bezesné noci, návaly horka, výrazné pocení a časté buzení. Se všemi těmito nepříjemnými pocity se nyní můžete rozloučit díky matracím a polštářům nejvyšší kvality s chladivým efektem.

Luxusní anatomické polštáře a matrace vyrobené z líné paměťové pěny VISCOOL®, která díky své speciální výrobní receptuře dokáže snížit teplotu zahřívání o 3-4 °C, jsou ideální volbou pro ty, kterým horké noci nedají spát.

Unikátní viscoelastická paměťová pěna VISCOOL® obsahuje více než 20 % přírodní substance, která neobsahuje „chladivý gel“, jak to bývá u většiny výrobců matrací, ale kýženého efektu je dosaženo díky unikátní výrobní receptuře. Chladivé polštáře a matrace vám poskytnou ten nejvyšší komfort, při kontaktu s tělem optimalizují svou tuhost podle absorbovaného tepla, nedochází tedy k nepříjemným otlakům omezující krevní oběh, poskytují ideální oporu pro opěrnou soustavu lidského těla, a navíc disponují snímatelným potahem s antibakteriálními účinky.

V naší nabídce můžete najít vrchní chladivou matraci/přistýlku VISCOOL®, vyrobenou z 100% viscoelastické paměťové pěny VISCOOL® se snímatelným potahem z kvalitního bambusového vlákna s antibakteriálními a hypoalergenními vlastnostmi. Přistýlka je vhodná pro astmatiky i alergiky, nabízí nejvyšší komfort při ležení a podporu ramenní, bederní i pánevní oblasti. Celková výška přistýlky je 4,5 cm včetně potahu. Záruka na jádro matrace je 3 roky, na potah 2 roky. Maximální nosnost matrace je 120 kg. Potah je velice příjemný na dotyk, nedrží se v něm pachy a lze jej prát v pračce do 40 °C.

Dále vám nabízíme luxusní chladivou matraci VISCOOL®, která patří mezi nejlepší produkty v nabídce, se kterými je spánek maximálně efektivní a osvěžující. Matrace je opatřena luxusním potahem z výtažku rostliny Aloe Vera, která má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, a navíc působí antibakteriálně. Luxusní chladivá matrace VISCOOL® je ideální volbou pro alergiky a astmatiky, exkluzivní látka Aloe Vera s vysokým podílem bavlny je prošitá termorounem z dutého polyesterového vlákna a zaručuje velmi dobré větrání matrace. Celková výška matrace i s potahem je 15 cm, antibakteriální snímatelný potah disponuje zipem a lze jej prát v pračce na 60 °C. Záruka na jádro matrace je 3 roky, na potah 2 roky. Maximální nosnost matrace je 120 kg.

K chladivým matracím z naší nabídky si můžete pořídit také luxusní chladivý anatomický polštář VISCOOL®, který poskytuje zdravou oporu pro krční páteř. Díky výborné tvarové paměti optimalizuje svoji tuhost podle absorbovaného tepla při kontaktu s lidským tělem. Polštář, stejně jako matrace, disponuje také snímatelným pratelným antibakteriálním potahem. Na jádro matrace i potah se vztahuje záruka 2 roky.