MANŽELSKÉ MATRACE 180×200 CM LEVNĚ? NENÍ PROBLÉM.

U českého výrobce a prodejce Grossmann matrace s dlouholetou tradicí najdete bohatý výběr manželských matrací o rozměrech180 x 200 cm. Jelikož je společnost výrobce, jsou jejich matrace za bezkonkurenční a nejlepší cenu na trhu v poměru ke kvalitě. Grossmann matrace se zabývají výrobou zdravotních matrací všech druhů: PUR a sendvičovýchlatexovýchviscoelastických,pružinových a taštičkovýchantibakteriálních a matrací ze studené pěny. Kromě toho vyrábí i chrániče matrací, anatomické polštáře, lamelové rošty, ložnicový nábytek z masivu a další produkty v oblasti zdravého spánku. 

Z nabídky Grossmann matrace si můžete pořídit například tyto matrace o rozměru 180 x 200 cm:

Zdravotní zónová matrace PETRA PLUS je vyrobena ze speciální pružné a tepelně zpracované německé pěny. Jádro matrace je tvořeno strukturou profilovaných drážek pro dokonalou výměnu vzduchu a odvádění vlhkosti. Matrace je oboustranná se střední tuhostí. Součástí matrace je potah z Aloe Vera. 


Sendvičová matrace ORTOPEDY MAXI je složena z 3,5 cm vrstvy 7 zónové komfortní pěny (oranžová), 12 cm vrstvy plně flexibilní pěny a 3,5 cm vrstvy elastické PUR pěny (modrá). Ložná plocha je profilována kombinací masážních nopků pro uvolnění svalstva během spánku. PUR pěna zachovává ortopedické vlastnosti a vysokou užitnou hodnotu po dlouhou dobu. Matrace disponuje potahem z Aloe Vera.


Zdravotní matrace BRIGITA PLUS je vyrobená ze značkové studené pěny s vysoku objemovou hmotností. Matrace disponuje ergonomickým zónováním pro ideální podporu celého těla. V matraci jsou umístěné vzduchové pro dokonalé větrání, což zamezuje množení plísní a roztočů. Matrace je včetně potahu z Aloe Vera.

Matrace DONAU VISCO je kombinací 3 cm vysoké paměťové pěny, 4,5 cm vysoké komfortní pěny, 4 cm vysoké vlnky z komfortní pěny, 4,5 cm vrstvy komforní pěny a 3 cm vrstvy komfortní pěny. Paměťová pěna reaguje na tělesnou teplotu a ideálně kopíruje ležící tělo. Matrace je oboustranná z rozdílnou tuhostí a ložná plocha je profilována masážními nopky. Matrace má rovněž potah z Aloe Vera.

Antibakteriální matrace KLAUDIE je kombinací německých pěn a antibakteriální pěny SANITIZED ze Švýcarska, která zabraňuje vzniku alergenů. Pěna je dermatologicky testována a vůči lidské pokožce se jedná o maximálně šetrný materiál. I tato matrace disponuje potahem z Aloe Vera.

Matrace s rozměry 180 x 200 cm najdete na stránkách eshopu Grossmann matrace či využijte možnosti osobně si matrace vyzkoušet v některé z prodejen v Opavě, Ostravě, Brně, Praze a Pardubicích a dopřejte svému tělu zasloužený odpočinek.