AKTUÁLNÍ NABÍDKA MANŽELSKÝCH POSTELÍ Z BOROVICOVÉHO MASIVU

Chystáte se na rekonstrukci ložnice nebo vám již nevyhovuje stávající postel? S výběrem nové manželské postele byste neměli spěchat a řádně si svůj nákup promyslet. Pro pohodlné a zdravé spaní nejsou důležité jen matrace, ale také kvalitní postel, která vám bude dlouho a dobře sloužit. Poohlédněte se po postelích z masivního dřeva např. borovice, které splňují všechna tato kritéria. 

Manželské postele z masivního borovicového dřeva jsou pevné, stabilní a trvanlivé. Mají mnohem delší životnost než levné postele z laminátu či dřevotřísky. U borovicového dřeva nejlépe vynikne samotná struktura dřeva, ale může se mořit do různých odstínů. Borovicové masivní dřevo vylepší vzhled každého interiéru.

Manželské postele z borovicového masivu mají jen samé výhody. Taková postel z masivu se vám po půl roce nerozpadne, takže nemusíte nic opravovat, reklamovat apod. Navíc když nakoupíte u výrobce, nemusíte se bát navýšení ceny u zprostředkovatele. Skvělým a prověřeným výrobcem masivních manželských postelí je i česká firma Grossmann matrace. V nabídce naleznete standardní rozměr manželských postelí: 180x200. Postele Grossmann jsou ošetřeny ekologickým lakem, jsou tedy zdravotně nezávadné. K posteli je možné objednat i noční stolky nebo úložné prostory pod postele. Společnost Grossmann nabízí dopravu zdarma po celé ČR.

Z borovicového masivu najdete v nabídce společnosti Grossmann tyto manželské postele:

Postel masiv LADA 180x200, která je mořena do odstínu olše. Podle vašeho přání  může společnost Grossmann  dodat  noční stolky, komody, skříně apod.

Manželská postel LADA 180x200, mořeno do odstínu ořech. Zpracování a provedené postele je velmi nadstandartní a splňuje  vysoké nároky na kvalitu materiálu a vzhled.


Manželská postel BARA 180x200 je vyrobena z kvalitního dřeva borovice. Manželská postel má přírodní odstín, což má své jedinečné kouzlo, a proto se hodí do každého interiéru. Povrch je ošetřen dvěma vrstvami bezbarvého laku, aby se zajistila vyšší trvanlivost a odolnost materiálu.

Velmi moderně vypadá tmavý odstín manželské postele FILIP, která je mořena do odstínů ořech. Postel uspokojí  vysoké nároky na vzhled i kvalitu.

Manželská postel BARA 180x200 z masivního dřeva borovice mořeného do odstínu ořech.

Velmi nadčasově vypadá manželká postel z masivu HANA. Je vyrobena z kvalitního dřeva borovice a je namořena do odstínu ořech. Uspokojí i ty nejvyšší nároky na spaní.

Manželská postel LADA z borovicového masivu se vyznačuje jednoduchou linii designu a použití bezbarvého laku ponechává prostor přirozené kresbě dřeva.