ZÁRUKA KVALITNÍHO SPÁNKU - MATRACE ZE 100% LATEXU

Latexové matrace nové generace
Latexové matrace se doposud vytvářely ze směsi přírodního a syntetického latexu. Dnes se technologie posunula dopředu a zhotovují se také matrace ze 100% latexu, proto jsou matrace ještě lepší, kvalitnější a dokonalejší. Pro jejich jádra se musí používat přírodní kaučuk té nejvyšší jakosti, aby se zajistila kvalita konečného produktu.
 


Jedná se o jediný latex na světě s nulovou uhlíkovou stopou. Základní surovinou pro výrobu 100% latexu je mléčná míza kaučukovníku a vyrábí se  revoluční metodou vulkanizace za pomoci radiofrekvence.

Výchozí materiál se stal pro výrobu matrací zásadní. Je netoxický, ekologický, bezpečný a zdravotně nezávadný.

Výhody matrací ze 100% latexu
Matrace ze 100% latexu poskytují ten správný komfort pro vaše tělo.  Zajišťují správnou oporu pro vaše tělo. Vyznačují se bodovou elasticitou tzn., že se matrace naprosto přizpůsobí tělu a poskytne pohodlí v jakékoli pozici. Matrace má optimální tuhost, je absolutně pohodlná a vyniká i tvarovou stálostí, proto se latex nikdy nesleží. Tato vlastnost zaručuje také velkou životnost matrace, která se odhaduje až okolo 10 let.

Další předností matrací ze 100% latexu je správné odvětrávání. Matrace mají mnoho ventilačních kanálů, které zaručují optimální cirkulaci vzduchu, proto je tělní pot rozptylován a matrace zůstanou suché a nebudou se v nich zbytečně rozmnožovat nejrůznější roztoči. Matrace ze 100% latexu jsou hypoalergenní a odolné vůči roztočům, a proto jsou jasnou volbou pro astmatiky, alergiky a osoby citlivější na prašné prostředí. 

Ukázka z aktuální nabídky 100% latexových matrací
Firma Grossmann matrace nabízí velký výběr 100% latexových matrací. Představujeme vám malou ukázku z široké nábídky 100% latexových matrací, které  jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. Nabízejí pohodlí a kvalitu nesrovnatelnou s jinými typy materiálu.

Matrace latexová MEDEO LATEX 
Tato luxusní sendvičová polohovatelná matrace se vyznačuje nejvyšší kvalitou a je kombinací studené pěny a 100% latexu. Pro výrobu byly použity jen ty nejkvalitnější materiály, které neobsaují formaldehyd. 


Matrace latexová AIR COMFORT
Jedná se o luxusní sendvičovou matraci té nejvyšší kvality. Zajišťuje vysoký komfort při ležení a zotavující spánek.


Latexová matrace ERGONOMIC LATEX MAXI nosnost 150 kg
I tato matrace patří do skupiny luxusních sendvičových matrací té nejvyšší kvality. Zajišťuje ideální podporu celému tělu a spánek je díky ní maximálně efektivní a osvěžující.


Dětská latexová matrace DOMINIKA
Nesmíme zapomínat na děti, které potřebují pro zdravý růst kvalitní matraci. Svými vlastnostmi se řadí mezi nejkvalitnější matrace. Zajistí optimální měkkost a poskytne dokonalé podepření těla.


Anatomický polštář 100% latex
Polštář je velmi měkký a poskytuje ideální oporu pro krční páteř. Jedná se o anatomicky tvarovaný polštář té nejvyšší kvality. V kombinaci s latexovou matrací zajístí ještě lepší spánek.