VÝHODNÝ NÁKUP MATRACE 140 X 200 CM?

Kde narazíte na kvalitní zdravotní matrace o rozměrech 140 x 200 cm za ty nejlepší ceny? Zkuste českého odborníka a výrobce zdravotních matrací Grossmann matrace. Nejenže je společnost samotný výrobce a prodejce matrací a máte tedy záruku výhodných cen, navíc poskytuje dopravu zdarma a pravidelně připravuje akční nabídky svých matrací. Zdravotní matrace jsou vyráběny v typizovaných rozměrech, ale rádi Vám zhotoví matraci atypických rozměrů či na míru a bez poplatku. U Grossmann matrace najdete v nabídce sendvičové matrace z PUR pěnypružinové a taštičkové matrace, viscoelastickélatexové,antibakteriální či matrace ze studené pěny.

Zde najdete několik tipů na konkrétní matrace s rozměry 140 x 200 cm, které lze pořídit a jsou oblíbené.

Zdravotní matraci PUR FLEXI tvoří dvě profilové desky z kvalitní a vysoce elastické 7 zónové pěny o vyšší objemové hmotnosti. Každá deska má jinou tuhost, díky tomu lze matraci otáčet a využívat měkčí či tvdší stranu. Ložná plocha je profilována masážními nopky pro promasírování pokožky a lepší relaxaci během spánku. Navíc je matrace opatřena potahem z Aloe Vera.


Zdravotní matrace MEDEO HR je kombinací 4 cm vysoké 7 zónové studené pěny, 4 cm vysoké plně flexibilní studené pěny a 10 cm vrstvy plně flexibilní studené pěny. Studená pěna vyniká výraznou prodyšností a tvarovou stálostí. I tato matrace je profilována masážními nopky. Součástí matrace je i potah Silver, který má díky stříbru antibakteriální účinky.


Zdravotní matrace VISCO MEMORY je složená z jedné strany z viscoelastické (paměťové) 7 zónové pěny a plně flexibilní komfortní pěny s odlišnou tvrdostí. Viscoelastická pěna je velmi prodyšná a tvarově stálá, při ležení nedochází k otlakům omezujících krevní oběh. Matrace je z potahem z Aloe Vera.


Zdravotní matrace MEDEO LATEX s nejvyšší kvalitou je kombinací plně flexibilních studených pěn z jedné strany a z druhé z 6 cm vysokou 3 zónovou 100 % latexovou pěnou. Latex se vyznačuje značnou pružností a po stlačení se vrací zpět do původního stavu. Tím dochází i ideální podpoře celého těla. Matrace je opatřena potahem Silver s nanočásticemi stříbra.


Zdravotní matraci TAMARU BIO-TWIN tvoří jádro značkových taštičkových pružin. Pružinové jádro je kombinováno s netkanou textilií Biotex na jedné straně a 3 cm vysokou PUR pěnou na straně druhé. Protlačení pružin je zábráněno přidáním zpevněné ochranné vrsty. Matrace je velmi vzdušná, hygienická a poskytuje plný komfort při spánku. Součástí matrace je také potah Silver.


Antibakteriální matrace KLAUDIE je kombinací německých pěn Carpenter a antibakteriální pěny SANITIZED ze Švýcarska, která zabraňuje vzniku alergenů. Pěna je dermatologicky testována a vůči lidské pokožce se jedná o maximálně šetrný materiál. Také disponuje potahem s výtažkem z rostliny Aloe Vera.


Tyto matrace a celou řadu dalších o rozměru 140 X 200 cm najdete na stránkách eshopu Grossmann matrace nebo zkuste navštívit některou z prodejen a pořiďte si tu pravou matraci pro Vás.