KOMFORT BĚHEM SPÁNKU DÍKY LUXUSNÍM MATRACÍM GROSSMANN

I luxusní zdravotní matrace, které vám poskytnout vysoký komfort, můžete pořídit velmi výhodně. Jak to? Nakupte přímo u výrobce, u něhož máte záruku kvality a hlavně bezkonkurenčních cen. A právě takový český výrobce a prodejce kvalitních matrací je společnost Grossmann matrace. Společnost je na trhu od roku 1997 a zabývá se výrobou všech typů zdravotních matrací, jako jsou: PUR a sendvičové, viscoelastické, pružinové, latexové, antibakteriální matrace i matrace ze studené pěny a matrace pro děti. K matraci můžete pořídit i další doplňky jako jsou chrániče matrací, rošty, anatomické polštáře nebo i rovnou celou postel z masivu a další ložnicový sortiment.

U Grossmann matrace najdete v nabídce speciální kategorii luxusní matrace, kde najdete ty nejlepší modely na trhu, které zajišťují dlouhou životnost a pohodlí. Jsou vyráběny z prvotřídních a kvalitních materiálů, které zaručují dlouhodobou trvanlivost matrace. Časem se tolik nedeformují a neztrácí na kvalitě jako levné varianty matrací. Matrace jsou vysoké 20 a více cm, čímž vám dopřejí pohodlí a vysoký komfort. Navíc jejich cena je ve stále přijatelných mezích, takže nemusíte sahat hluboko do kapsy.

K luxusním a velmi komfortním matracím se řadí latexové matrace. Matrace ERGONOMIC LATEX MAXI s nosností až 150 kg, je vyrobená z 6 cm vrstvy 100 % latexu a 18 cm vysoké pružné pěny, kterou tvoří z jedné strany trojrozměrná struktura kostek zaručující provzdušnění. Matrace disponuje snímatelným a pratelným potahem Silver s nanočásticemi stříbra.

Ortopedická matrace TAMARA LATEX ROYAL je vyrobena z nejlepších latexových pěn. Skládá se z 6 cm vrstvy tří zónové 100 % latexové pěny, jenž je perforována pro optimální větrání, 12 cm vysokým jádrem z taštičkových pružin (cca 765 ks) a 6 cm vrstvy speciálně perforovaného latexu. Latex vyniká svou značnou pružností, po stlačení se vrací zpět do původního stavu a má velmi dlouhou životnost oproti jiným matracím. Potah matrace je z materiálu Tencel, který je prošitý termoplastickým rounem.

Sendvičová matrace VISCO AIR je vyrobena z kvalitních materiálů neobsahující formaldehyd. Skládá se z 5 cm vrstvy viscoelastické (paměťové pěny) a 15 cm vrstvy flexibilní pěti zónové studené pěny, která se dokonale přizpůsobí obrysům těla a nedochází tak k otlakům omezujícím krevní oběh. Matrace disponuje luxusním potahem Tencel, který zaručuje odvod vlhkosti a je vhodný i pro alergiky. Potah je také pratelný.

Matrace VISCO CALIPOR je luxusní sendvičovou matrací, na jejíž výrobu byly použity ty nejkvalitnější materiály současnosti neobsahující formaldehyd. Základ tvoří 8 cm vysoká pětizónová viscoelastická pěna střední tvrdosti v kombinaci s 2 cm pěny Calipore pro dosažení dokonalého odvětrání a 10 cm studené pěny s vyšší tvrdostí. Matrace vyniká svou výraznou prodyšností, je pružná a tvarově stálá. Potah matrace je z materiálu Tencel, který je prošitý termoplastickým rounem.

Luxusní matraci SOFT SOJA HR tvoří jádro elastické studené pěny o různých gramážích s jemnou strukturou buněk a podílem přírodního sójového oleje. Matrace je určena pro náročné uživatele. Poskytuje vysoký lehací komfort a oporu páteře, pěna se dále vyznačuje vysokou prodyšností buněk a tvarovou stálostí. Pěny jsou certifikovány. Matrace disponuje potahem Tencel.


Pro celou nabídku matrací a více informací navštivte eshop Grossmann matrace. Díky luxusním matracím budete spát jako v bavlnce a svěží jako nikdy.