SHÁNÍTE NOVOU POSTEL? NYNÍ POŘÍDÍTE VÝHODNĚ V KOMPLETU S MATRACÍ I ROŠTEM

Stávající postel vám již nevyhovuje nebo ji máte už dlouho a je celá rozvrzaná? V dnešní době není nic jednoduššího než si pořídit novou. A klidně i v klidu a z pohodlí vašeho domova, pokud se nechcete trmácet po obchodech a vybírat z nepřeberného množství postelí. A ještě k tomu si hlídat poměr kvality postele k ceně. Víme totiž, kde najdete vše na jednom místě se zaručenou kvalitou a výhodně.

Česká společnost Grossmann matrace se sídlem v Opavě se totiž specializuje nejen na výrobu zdravotních matrací, ale i dalších produktů pro zdravý spánek. Jako jsou právě postele z masivního dřevaroštyanatomické polštářechrániče matrací a další. A protože se jedná přímo o výrobce, ceny nejsou navýšené o zprostředkovatele, a tak máte záruku nízkých cen v poměru ke kvalitě. 

Ze zdravotního hlediska je nejlepší spaní na posteli z přírodního dřeva neboli masivu. Ty mají vyšší cenu, ale zase získáte kvalitní, pevnou a zdravotně nezávadnou postel, která vydrží o poznání déle než levné varianty z laminátů. U Grossmann matrace ale postel z přírodního dřeva můžete teď zakoupit výhodně v akčních kompletech spolu s matrací a roštem. A tak ušetříte nějaké ty finance navíc. A s dopravou zdarma po celé ČR se vám to už vyplatí. 
 

Které konkrétní postelové komplety najdete v nabídce?

Třeba manželskou postel HANA o rozměru 180 x 200 cm, která je vyrobená z masivního dřeva borovice mořené na ořech, včetně dvou laťkových roštů a dvou matrací Memory Visco 90 x 200 cm.

Světlou variantou je například manželská postel LADA o rozměru 180 x 200 cm je vyrobená z masivu borovice v přírodním odstínu. V setu najdete ještě dva pevné rošty s lamelami a dvě zdravotní matrace Visco Memory 90 x 200 cm ze značkové paměťové pěny. 

V dalším postelovém kompletu najdete manželskou postel FILIP z masivu buku o rozměru 180 x 200 cm včetně dvou laťkových roštů a dvou matrací Memory Visco 90 x 200 cm.
 
Z masivu buku je manželská postel RELAX o rozměru 180 x 200 cm v kompletu s pěnovými matracemi Relax Twin 90 x 200 cm a včetně dvou lamelových roštů.

Pokud sháníte postel jednolůžko, také si ji můžete zakoupit ve výhodném kompletu. Postel o rozměru 90 x 200 cm z masivu borovice je v přírodním odstínu včetně laťkového roštu 90 x 200 cm a matrace Relax Twin.


Komplety je možno zakoupit z domova prostřednictvím internetového eshopu Grossmann matrace, nebo navštivte jednou z prodejen V Opavě, Ostravě, Brně, Praze či v Pardubicích a osobně si postel prohlédněte a vyzkoušejte.matracím Grossmann budete spát jako v bavlnce a svěží jako nikdy.